CSI: Lyspæremysteriet

Hvorfor har ikke crime scene-departementet i New York, Miami eller Las Vegas råd til å ha annet lys på kontoret enn det mørkeblå 25 watts-lyset og en og annen neongrønn kontorlampe? Det må da være skrekkelig vanskelig å jobbe i. Vondt for øynene er det sikkert òg.

2 kommentarer

Janne

27.07.2008 kl.23:36

Hm. Det har eg aldri tenkt på før. Kanskje det er meininga å gjere arbeidet meir vanskeleg, slik at det blir meir action på oss.

Line

28.07.2008 kl.11:43

New York: Det er byen som aldri sover, og derfor må de bruke sparepærer.Las Vegas: De har normale pærer og lamper, men i den byen blir nesten all strøm sugd til The Strip, som er som et svart hull av neonlys.Miami: CSI-kontorene ligger i det samme bygget som i serien The O.C. er lokalene til The Newport Group. Det er langt fra Miami til Orange County, det påvirker tydeligvis strømtilførselen på et vis.

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits