Tilda Swinton synes jeg bør ta meg sammen

VENEZIA (Dette er ikke en blogg): I dag hadde jeg den glede av å intervjue skuespilleren Tilda Swinton, i en tekst som kommer på trykk i mandagens Dagbladet. Uheldigvis kom jeg til å si at jeg hadde sett bilder av Tilda i to moteblader jeg leste på flyet på vei over, og lurte på hva hun syntes om å være en gjenganger i blader som Elle og Marie Claire. Det skulle jeg kanskje ikke gjort. Tilda boret blikket i meg.

- Du må virkelig slutte å lese de bladene, sa hun.
- Du har ikke godt av det.

Så svarte hun ordentlig på spørsmålet, før hun igjen så på meg på den måten.

- Jeg mener det, sa hun.
- Du holde opp med det.

Men saken er at Tilda kan si hva hun vil, for hun er fremdeles den kuleste dama i verden. Den fabelaktige takketalen hennes da hun tidligere i år vant Oscar for beste kvinnelige birolle for "Michael Clayton" er blitt merket "private" på YouTube av bisarre årsaker, men pass på å se intervjuet hun ga like etter å ha mottatt prisen.


(Lite glimt av Tildas takketale her. Verd å få med seg.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits