Nå er han i alle fall sunn

London, i dag, gruppeintervju, med øyeblikkets mann: Robert Downey jr. Da jeg gjorde research leste jeg en lett forbløffet journalist som for et års tid siden hadde intervjuet Downey jr., og lagt merke til at han før intervjuet hadde tatt frem en eske og hivd innpå to-tre svære vitaminpiller. Så da Downey jr. entret rommet i dag kunne ikke jeg, eller noen andre for den saks skyld, la være å legge merke til at han før intervjuet smalt en pilleboks med masse svære vitaminbokstaver på demonstrativt i bordet, åpnet den med voldsomme bevegelser og gnasket i seg tre-fire av dem. Han blir i alle fall ikke dement eller beskjør med det første.

Også forbauset: Ben Stiller, som kom inn til gruppeintervju etterpå med Se og Hør-strikkegenseren under armen, kikket litt på den og sa med tydelig forvirring i stemmen: "Jeg fikk denne av ... noen mennesker der inne".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits