Ny kinokjærlighet

LONDON (Dette er ikke en blogg): Kinoen/filmklubben Curzon Soho er det jeg skulle ønske Ringen kino hadde vært. Kinoen ligger midt i Shaftesbury Avenue og er den eneste grunnen til å befinne seg i gata som ellers er dominert av teatre som ikke bare viser musikalversjoner av "Thriller" og "Edward Scissorhands", men som også proklamerer at det er akkurat dette de gjør på kjempestore skilt med lyspærer rundt.

Curzon Soho viser de smalere filmene på det alminnelige kinoprogrammet og tilbyr til gjengjeld hyggelig café, kul bar med lave skinnmøbler, og eksentrisk og overvintret julepynt i taket med små origamireinsdyr som lignet litt på hvalrosser.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits