London Calling

LONDON (Dette er ikke en blogg): Ting jeg ikke visste, men som jeg vet nå, takket være The Times. The Times!
 
- En allianse av eiere av motehus, hoteller og juvelforretninger har beleiret det berømte George V-hotellet i Paris for å få betaling fra den saudiske prinsessen Maha al-Sudairi, som har bodd på hotellet i tre måneder uten å gjøre opp for seg og som har ansatt noen til å svare at "Madame sover" hver gang noen forsøker å få kontakt med henne. Jamila Boushaba, som eier en eksklusiv undertøysbutikk i området, fikk en gang tak i prinsessen på telefon, og ble til svar kalt en "skitten, marokkansk hore". Prinsessens gjeld har nå kommet opp i 13 millioner pund. Hun har tidligere vært i politiavhør i Orlando, Florida etter anklager om at hun slo tjenerne sine, men saken ble brakt ut av verden av en falanks med advokater som ble flydd ned fra Washington D. C.
 
- Den britiske programlederen Myleene Klass måtte praktisk talt pilles ut av sengen sin i et hotellrom i Costa Rica etter å ha blitt oppdaget limt fast til madrassen. Tabloidene rant over av spekulasjoner om hva for en bisarr og grensesprengende sexlek som hadde gått galt for Klass, helt til det viste seg at Klass hadde brukt en slags myggspray som hadde hatt en særs uheldig reaksjon med treverket i sengen.
 
- Andrex har lansert det de tydeligvis mener er dopapirets Rolls Royce: Et parfymert dopapir satt inn med sheasmør, med "luksuriøs mørkebrun innpakning". Samtidig introduserer de markedet for "Andrex Shea Butter Knickers", truser laget av silke, med stoff innsatt med sheasmør mot de delene av kroppen du vet. Times' ujevne, men jevnt over underholdende Celebrity Watch-spalte lister opp forskjellige nyvinninger de mente burde vært oppfunnet før smørtrusene: Eyeliner du kan pille vekk, vitaminsigaretter, briller som lyser i mørket og babyer med standby-modus.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits