Det ville vært litt morsomt ...

... om Kristin innerst inne synes ansiktet hennes blir helt borte i rødt og Liv Signe hopper i en blå kjole så snart hun er utenfor kameralinsene, om Jens egentlig ikke liker roseduft og Siv er allergisk mot epler.

Hvis jeg skulle startet et politisk parti, skulle jeg tenkt meg godt om hva logoen og fargene skulle være før jeg satte igang, med tanke på at de trolig ville følge meg gjennom hele mitt profesjonelle liv. Akkurat nå tenker jeg jeg måtte hatt et program som ikke ville vært helt galt sammen med fargen petroleumsblått, eller en dyp nyanse av sjøgrønt. Et eller annet tidløst grafisk symbol burde bli logoen. Jeg tror man kan bli tennergnissende lei av både frukt og blomster.

Kanskje det er på tide å vekke til live igjen partiet Høyere, som Torben Sveaas fablet om å starte da vi begge skrev i Filologen ved Universitetet i Oslo. Symbolet til Høyere skulle være en rett skrånende linje opp mot høyre, altså en høyrevimpel, men uten nedturene. Programmet hadde imidlertid ikke noe som kunne minne om en slik utvetydig retning. Hvis jeg husker riktig, var fanesaken lovfestet siesta og ingen offentlig stønad utenfor Ring 3. Oljepengene skulle brukes til å sette opp et seil midt i Stillehavet som skulle bremse jordens omdreining rundt seg selv, slik at det per døgn ble en time mer å sove på. Utenrikspolitikk var vi for.
Stikkord:

2 kommentarer

Line

11.09.2009 kl.16:40

Erna hadde på seg rødt i en partilederdebatt her om dagen. Himmelen falt ned.

Gah

13.09.2009 kl.13:05

Et seil i Stillehavet vil ikke bremse jordrotasjonen. Trikset er å få alle mennesker på den nordlige halvkule til å hoppe og spinne mot klokka, noe som vil stjele drivmoment og forlenge døgnet.

Nettene, de vil bli lange.

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits