Boken jeg gleder meg til akkurat nå

Denne her:


The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
David Plouffe
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political HumorHealth Care CrisisBle bestilt fra Amazon på onsdag. Gleder meg som en liten kid. Alle snakket om hvor inspirerende Obama var under valgkampen, og jada, det var han, men valgkampmaskineriet hans var like mer imponerende enn inspirerende, ikke minst gjennom hvordan de tilsynelatende alltid holdt hodene nedkjølte og klarte å innordne sine (helt sikkert ikke ubetydelige) egoer og jobbe disiplinert mot målet. TIMEs folk har sine forbindelser i orden og klarte naturligvis å offentliggjøre et utdrag før alle andre, og det er godt lesestoff! Men jeg synes både Jon Stewart og Arianna Huffington stiller gode spørsmål til Plouffe: Selv om det å vinne et valg og å styre et land åpenbart er forskjellige ting, er ikke den djerve Obama-kampanjen blitt til et litt for spakt hvitt hus?

Og: Hvordan kan det ha seg at David Plouffe husker ordrett uttrykk og formuleringer fra et utall hektiske møter de siste tre årene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits