Hils på Tom og Lorenzo

Noen ganger, når jeg har masse jobb å gjøre og bare ikke lyst til å gjøre det helt ennå, leser jeg bloggen til Tom og Lorenzo. Tom og Lorenzo er et homofilt ektepar i Philadelphia som blogger med overveldende intensitet om mote og tv, og aldri så lidenskapelig som når det er snakk om Project Runway (en guilty pleasure jeg deler), garderoben til Michelle Obama ("Shelley O" for guttene) og forskjellige stjerners mer og mindre vellykkede forsøk på å eie den røde løperen. Iblant er de hysterisk morsomme, iblant uendelig mye mindre morsomme enn de selv tror - men de er en glede å lese fordi de har et sjeldent godt blikk for om et antrekk fungerer eller ikke fungerer, og de argumenterer svært godt for hvorfor/hvorfor ikke. De er rett og slett gode anmeldere.

I deres "In or out"-serie - klikk på taggen nederst på siden - går de inn i forskjellige antrekk på et (for de av oss som anser slike ting som viktig) imponerende detaljnivå og analyserer hele looken før de konkluderer. Flere av tilfellene er åpenbare, men når det er et både-og-bilde øverst morer jeg meg litt med å forsøke å finne ut hva jeg selv mener og hva de mener, og dersom de havner på en annen konklusjon enn meg, føler jeg alltid at det er noe galt med smaken min, fordi de resonnerer så overbevisende.

De siste dagene har jeg fulgt deres gjennomgang av Met Gala-kjolene i fire deler - en, to, tre, fire - som ikke er like detaljert som "In or out"-postene, men god underholdning lell.

Sånn. Nå får ikke du gjort kontorarbeidet ditt på en stund, heller.Én kommentar

08.05.2010 kl.23:31

Bra tips! Artig blogg :)

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits