Møte med Jace

Trevligt å være på Sommeråpent og snakke om vampyrer og True Blood og sånn i går, særlig fordi jeg var der sammen med Jace Everett, "I'm gonna do bad things with you"-mannen personlig. Jeg og Jace delte en benk de siste tyve minuttene før vi skulle inn, og etter disse tyve minuttene er dette hva jeg vet om Jace Everett:

(UPTDATE: Ok, dere, jeg fjerner det jeg har skrevet her foreløpig da det ikke føltes helt bra å sitere folk sånn uten videre, selv om jeg tror at det meste er ting han har sagt før. La meg undersøke litt og så legge inn sitatene igjen. Men dere som kommenterte, ja, dere har helt rett. Han klarte forøvrig å være høflig og gentlemanlike OG snakkesalig samtidig. Fin kombo, synes nå jeg).

2 kommentarer

annetten

07.07.2010 kl.00:57

Vet du, jeg aner ikke hvordan mannen ser ut, men nå ble han plutselig veldig hot.

(Og han har åpenbart lett munndiare? Ikke at jeg skal sette noen i gapestokken for denslags...)

Irene

07.07.2010 kl.01:30

Du har åpenbart gått rett på sak med denne mannen og satt gaffelen i the juicy stuff. Jeg fikk mine egne fordommer slengt i retur, må si at jeg ikke trodde det foregikk så mye bak øynene til den hardhausen, men så var jo også intervjuet jeg så med ham på Senkveld. Absolutt noe hot med sterke meninger, ja. Men så mye "and what about you?" tok han seg tydeligvis ikke tid til? :)

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits