Bechtel-testen - Om kvinner på film og hva de snakker om

 

Dette er faktisk et forbløffende godt poeng:

 

4 kommentarer

annetten

28.10.2010 kl.21:03

Jepp, husker det var ganske forstemmende å oppdage denne testen for noen år siden og innse hvor mange filmer som ikke består. Hyggelig, for så vidt, at en av mine absolutte favoritter Alien er blant de få actionfilmene som passerer. (Og Salt, tror jeg faktisk?)

Inger Merete

31.10.2010 kl.17:15

Salt, ja. Kanskje det var den man skulle løpe og se på en søndagskveld. Var den bra?

annetten

05.11.2010 kl.02:08

Den var OK. Mest interessant fordi en dame får lov til å gjøre alle tingene som vanligvis er forebeholdt gutta. Jeg har ikke lyst til hverken å se den igjen eller kjøpe den på dvd, men det er helt grei tidtrøyte.

(Jeg gleder meg derimot helt umåtelig mye til å se Helen Mirren håndtere maskingevær i RED. Det tror jeg blir storveies.)

Inger Merete

07.11.2010 kl.12:53

Mirren kan håndtere hva hun vil for min del. Jeg tror jeg vil betale fullpris for kinobillett for å se henne vanne blomster eller male hus.

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits