Gjett høyden på filmstjernen

Fjasepost i dag, basert på et tips fra Birgitte. Tror du du vet hvor høye mennene du ser på film er? Vel, du tar feil. For å se akkurat hvor feil kan du ta denne testen og gjette om mennene som kommer opp er høyere eller lavere enn seks fot - eller 183 centimeter. Jeg fikk bare 66 av 100 riktig - men så var det et par svar som var litt lite gjennomtenkte.

Noe av det som slår en når en møter kvinnelige stjerner av ymse slag er at de ofte er ganske små. Mennene med porselenshud som de forelsker seg i på film er nemlig ikke alltid så høye, og ifølge Hollywood-logikken må dama da være desto mindre på sokkelesten. Hvilket jo gjør at man må få litt sans for Tom Cruise, som aldri hadde noe mot å gå på den røde løperen med Nicole Kidman, i hæler, lett tårnende over seg. Det var få slike par da, og jeg tror ikke det er blitt så mange flere.

2 kommentarer

Marius

01.07.2011 kl.00:20

Virker ikke som om han er helt avslappet med sin situasjon. Og nå er vel faktisk Kidman enda høyere enn disse to: http://www.bittenandbound.com/2010/07/23/tom-cruise-wears-hidden-shoe-lifts-photos/

Marius

01.07.2011 kl.00:22

Fikk forresten 71 av 100, med litt vel mye hastverk da tiden rant ut på slutten.

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits