Kjoler! Golden Globe, del 3

 Kate Beckinsale: Sånn rent bortsett fra at jeg ikke synes pupper skal presenteres for omverden som om de var appelsiner i en Alessi-bolle, er dette svalt og skjønt. Vakre Kate får en slående silhuett, og skjørtet faller nydelig om henne.

Perfekte armbånd. Rælete øredobber. Skotupp med en liten, men umiskjennelig fert av Diamond Go Go Bar.

 Kate Winslet: Egentlig må man bare være glad på vegne av Kate Winslets lunger, som ikke har hatt det så helt godt de siste månedene. Men denne posen visker ut skuldrene og blåser opp overarmene hennes, og gir inntrykk av at de frihetskjempende puppene hennes har presset så hardt på for å slippe ut at stoffet faktisk har spjæret.

Dette kunne vært en nydelig kjole med tubetopp eller båthals. Men hey, den er ikke tre størrelser for liten. Det er et lite, men viktig skritt i riktig retning.

Det der eat this, bitches-ansiktsuttrykket begynner å bli enerverende.

 

Katharine McPhee: Ikke så halvgæærnt. Men: Alle trenger tilsynelatende minst en prøve-og-feile-episode før de innser at dette er verdens minst flatterende skjørtelengde. Kjole fra en av boutique i Arkaden, innkjøpt på tyggistraseen mellom Burger King og Oslo City. Om hun har gitt mer enn 499,- bør hun maile Forbrukerrådet.

 

 Kelly MacDonald: Ikke min neste kjole. Muligens veggene på mitt neste bad.

 

Kelly Osborne: Hun ser ut som et hoppeslott. Hyggelig for Barbara Bush at hun omsider er blitt frisyremessig trendsetter for den kommende slekt.

 Kristen Wiig: Om fastlegen til Kristen ser på nå, strekker han seg etter reseptblokken for å skrive ut antidepressiva omgående.

 

 

Laura Dern: Du grønne glitrende fe, goddag. Silhuetten din er smashing, men kantingen på utringningen ser ut som om den måler pulsen din. 

Jo, og gratulerer med pris. Høyt i toppen den blanke stjerne.

 Lea Michele: "Og så var det så mange som skrev på internett at de lurte på hvordan jeg så ut naken og jeg tenkte jammen det kan jeg jo hjelpe dem med!"

 Madeleine Stowe: Bra jobba av Helly Hansen å komme seg til Hollywood, men jeg har mine tvil om den stroppeløse allværskjolen kommer til å bli noen hit.

Men hun lager sikkert morsomme lyder når hun går! Swoosh, swoosh, swoosh, swoosh.

 

Madonna: I kategorien kombinasjoner som ikke burde fungere, men som på snodig vis gjør det, er vi kommet frem til moderne hotellinteriørdesign + napolitansk fiskerkone. Vanligvis synes jeg ikke slike utringninger er så sofistikerte, men denne former overkroppen hennes fint. Skjørtet er originalt og ganske staselig og fargende avstemte. Og den bærbare syndsforlatelsen rundt halsen kan alltids komme godt med.

 Maria Menounous:
Den tenkende påskekyllings sexsymbol. Nydelig snitt.

 Mary J. Blige: Fra hun var liten var Mary litt annerledes, men det har aldri falt fru Blige inn å fortelle ektemannen om den heftige natten med teddybjørnen Torvald den gangen for 41 år siden.

Slike utringninger skaper korte halser og monopupp, hvilket sjelden er en ønsket effekt. Fargen er fin mot huden hennes. Cruella de Vil vil ha håret sitt tilbake.

 Maya Rudolph: Bildekk Couture. Neonlepper. Men håret er fint.

 

Melissa McCarthy: Kjære, søte deg. Nei nei nei nei nei.

Og om du absolutt må:

- Finn en grønnfarge som er litt mindre førstegangstjeneste.

- Finn et stoff som er litt mindre brannfarlig.

- Sy om ermene så de passer.

- Gi dem skuldre.

- Legg dem opp ved albuen.

- Dropp paljettgrumset i utringningen.

- Klipp opp utringningen så den blir mer en grasiøs firkant eller halvsirkel, eller en pent svaiet båthals.

- Kjøp deg en skikkelig bh.

- Marker midjen med et belte eller innlagte strukturer i sømarbeidet.

- La skjørtet gå helt ned til skoene, så det ikke ser ut som om du plutselig fant ut at du ikke hadde nok penger og måtte be dem klippe av en halvmeter for lite.

- Smink deg.

- Og, Jesus Maria og Josef, ikke lag en hockeysveisformet håroppsats.

Det var da så lite. Kan jeg få være med i oppfølgeren til "Bridesmaids" til gjengjeld?

 Meryl Streep: Working nine to five. What a way to make a living.

 

 

4 kommentarer

caterina

18.01.2012 kl.12:44

Den beste underholdningen! Jeg forventet to ord om scubatåskoene, men det ble vel for obvious?

Caroline in the City

18.01.2012 kl.21:36

Jeg synes Lauras er den beste!! Helt uenig med kommentaren din om utrigningen, jeg synes den er fantastisk :)

Ida

19.01.2012 kl.00:41

Madonna ser aldeles strålende ut. Kanskje hjelper det med en kjæreste på 24?

Inger Merete

20.01.2012 kl.11:08

Takk! Caterina: Mener du Kates? De er påtalt. Ida: Enig, men som en venninne av meg bemerket: Den er nok litt for liten. På Go Fug Yourself skriver de om puppene hennes at "they are more suppressed than Arthurian peasants".

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits