Klær! Cruella Resurrected

Ekshibisjonistprisen:

Lindsay Hartley: Når selv den slimete, utflytende organismen som er i ferd med å bre seg over jorden og utslette alt liv på sin vei, i praksis sier "du. Dekk deg til litt, da". #denfølelsen

 

Men kjære deg:

Jada Pinkett Smith: Kvinner sender så blandede signaler iblant. Cutoutene hennes sier ja mens balltreet hennes sier nei.

 

Det gåtefulle folket:


 

Chloe Moretz: Ser hun ikke ut som verdens chiceste heklete synkronsvømmer? Det der er i alle fall et sassy lite antrekk, og det som er over det, er i alle fall hår som ble kvalt av en badehette inntil for tre minutter siden.

 

Taylor Swift: Søt kjole. Hver for seg søte, om enn merksnodig mismatchende belte og veske. Sko fra Hell's Angels-stevne. I november. Og sommeren når alle snakker om fedme- og ebolaepidemiene, skylder vi minst en innskutt bisetning til blytunge-svette-lærstøvler-til-sommerkjole-epidemien, som smitter gjennom nærkontakt via moteblad og som smakfullhetseksperter tilsynelatende står maktesløse overfor.

Taylor skurrer intetanende videre: 

 

Rompere er egentlig per definisjon absurde plagg og babybodyer for voksne, men dette er det søteste eksemplaret jeg noen gang har sett, nydelig sommerpunktert med skoene og leppestiften. Men å klare å finne enda en grå veske som kræsjer med beltet og skoene begynner å nærme seg et medfødt talent for mismatching på et nivå som få kan skilte med.

 

Jeg vil være deg:

Emma Stone: Oppdatert Betty Draper, med teften for trekvartermskåper og gnistrende fargekombinasjoner men minus nevrosene.

 

Ok, nå tror jeg faktisk det er avhugne hoder og ikke blomster på kjolen, slik jeg først trodde, men av en eller annen grunn fortsetter den bare å være supersøt, om enn med et tøtsj av giljotin. Det er en perfekt, liten kjole for sludring på Good Morning America. Og a propos Emmas GMA-garderobe ... 

 ... dette var slik hun så ut forrige gang hun var på vei dit. Jeg kunne stilt meg opp foran henne med seksløper, sagt "gi meg alt du har", og ment det.

 

Fina:

Lise Klaveness: Det er mange gode grunner til å være prinsippmotstander av farget blonde (og kilehæler og rompers), men det må et famøst unntak til for å bekrefte en regel, og akkurat denne fargen, med akkurat de ermene, og akkurat de øredobbene, og akkurat det vanæret-eksredaktør-i-News-of-the-World-håret, får Lise til å se ut som om hun står modell som gudinnen Artemis i det prerafaelittiske maleriet til en eller annen viktoriansk kunstner som kommer rett fra en het date med Oscar Wilde.

 

I feel pretty:Veloppdragne mennesker blir utrolig mye mer sjarmerende av å ha en skikkelig dårlig egenskap, og rene og pene ruter blir alltid morsommere av å være vridd og drapert på uskikkelige måter. Vanligvis er det Vivienne Westwood som er dronningen av fordreid og forvrengt britisk prektighet, men da jeg prøvde denne første gang, tenkte jeg at Michael Kors kunne gått henne i næringen, om han virkelig ville. Egentlig er det vel noe høstlig over den, men jeg bruker den også på vår- og sommerfester på kjølige dager, fordi jeg elsker den og fordi det liksom føles litt Vivienne Westwood å gjøre det.

 

Ønskeliste:


Sko fra Bionda Castana: 2. verdenskrig kunne muligens vært unngått hvis Hitler hadde kommet inn på den kunstskolen. Og 101 dalmatinere kunne kanskje fått leve resten av livet uten posttraumatisk stressyndrom hvis Cruella de Vil hadde blitt anerkjent som moteikon og brukt tiden på å lage vidunderligheter som dette.

 

Nå har du vært for lenge i motebransjen:

 
Veske fra Marchesa: Stadig flere dyrearter er nesten utryddet på grunn av menneskenes umettelige jakt på sex og skjønnhet. Først neshornet, så elefanten. Nå bjørnen Paddington.

 

 

Rojalistisk hjørne:

 

Dronning Elizabeth II: Om det er noe 62 år på tronen lærer deg, er det å kle deg slik at du blir festens blikkfang.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits