Kjoler! - MTV Video Music Awards

Så, MTV VMA bedømmes etter litt andre kriterier enn andre, fordi det nærmest er en sartorial krig på kniven der det handler om å kle seg som om verden var en stadionkonsert og du var den eneste på scenen. Dette er ikke anledningen for tekkelige, stroppeløse brudepikekjoler. Det finnes egentlig ingen anledning for tekkelige, stroppeløse brudepikekjoler, men dette er det motsatte.

Jo, og så skriver jeg på en artikkel med deadline i morgen og skal følge med på Emmy i kveld, så teksten i dette blogginnlegget vil være fullstendig avstemt til anledningen, det vil si minimal, høylydt og med kun forakt til overs for alt som eimer av subtilitet.

Med andre ord:

 

Amber Rose: Noen ganger er grønn stær rett og slett å foretrekke!

 

Ariana Grande: Hell's Angels-jakke som nylig meldte seg på "Født i feil kropp" etter årevis med terapi!

 

Beyonce: Praktisk talt en burka med tanke på omgivelsene!

Ingenting å si å silhuetten, men har hun ikke gått i akkurat denne kjolen de siste seks årene?

Chanel Iman: Rustet og klar for verdens mest sassy sandalkrigsfilm!

 

Chloe Grace Moretz: Pensjonert helsesøster på brukskunstmesse!

Ed Sheeran: Hæ?

Gwen Stefani: Passe! Passe futuristisk passe retro, passe åletrangt, passe signalfarget til å trekke oppmerksomheten vekk fra frenetiske femtenminuttere med villskap i blikket!

Iggy Azalea: Tupperware-boks fra fremtiden! For trang over lårene!

Jennifer Lopez: "Nei, nei, MacGyver", sa hun, "du er flink til mye rart du, men du klarer nok ikke å lage en kjole av folie og pakketeip"!

 

Jessie J: Olditidsjomfru på vei til å bli gitt til gudene i sedvanlig, formløs slaktoffer-couture! Svingte til høyre etter at tidsmaskinen kræsjlandet i Rodeo Drive og kom på fest i stedet! Se så glad hun er!

Katy Perry: Meta! Smakløsheten parafraserer smakløsheten! Nydelig gjort!

Ke$ha: Ble tvunget til å selge My Litle Pony'ene sine som syvåring! Kom aldri over det!

 

Kim Kardashian: Taperen av den berømte "Dørmatte"-utfordringen på Project Runway! Pottesur for at hun ikke ringte MacGyver først1

Laverne Cox: Romferje-servitrise! På en riktig måte for anledningen! Håper det hun har under er sort, bomullsaktig og dekkende!Michelle Williams: Perfekt!

Miley Cyrus: Har erklært våpenhvile i skyttergravskrigen mot minstemålet av anstendighet! Psykobukser som på en måte kler både henne og festen og kunne fungert med en passelig løs, avkuttet topp! Dustete puppeskjerm!

Rita Ora: For anledningen smart møte mellom gammel gullalderfilm og moderne plastpoplook! Antagelig høyst lettantennelig! Stoffet, altså!

Solange: Ville vært syttitallsdeilig om femten-kroner-meteren-stoffet fra H&M hadde klart å kamuflere seg bedre! Dette er kvelden for billig utseende og dyrt tøy, ikke omvendt!

Taylor Swift: Ikke et plagg for andre enn elleveåringer med vimpel på turnøvelse! Lurer på hva hun gjør når det begynner å klø!

Victoria Justice: Åge Aleksandersen anno 1982 ringte nettopp! Han må ha parykken sin tilbake!

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

JOHANNE

27.08.2014 kl.13:12

Hahaha

Christian

05.01.2015 kl.19:04

Hehe :D

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits