Kjoler! Emmy-utdelingen, del I

Allison Williams: Sikter etter "pent", også kjent som 7 på dartblinken, eller kanskje 8, og treffer. Oscar de la Renta er forøvrig designeren som mer enn noen har bidratt til å gjøre 8-feltet på størrelse med en flodhest.

 Allison Janney: Allison, ring legen din. Jeg tror kjolen din er ondartet.Amy Poehler: Syreuhell-i-kjemitimen Couture.

 

Angela Bassett: Stilett-judo. Når denne crossfit-døgnfluen gir seg, vil det bli det neste store. Husk hvor du leste det først.Cat Deely: Jeg kan ikke være sint. Jeg vet jeg ville drept for de gardinene da jeg var åtte.

 Christina Hendricks: Spåkonen på Sirkus Arnardo kan forutse at du vil møte en høy, dragende fremmed i neste uke, men tydeligvis ikke at rysjete rød sateng vil se ut som en plastbøtte som har smeltet over kroppen hennes.

Altså: Det er helt riktig snitt til henne, helt feil materiale, og helt feil hår. Tenk samme kreasjon i et lett, gråblått jerseymateriale, med oppfønet sideskillshår og sølvsmykker. Og kvel sukket.

 

Christine Baranski: Kvinner sender så blandede signaler iblant. Fargen sier begravelse, snittet, smilet og holdningen sier takk og lov at han endelig parkerte tøflene.

Hun ser storartet ut. En av kveldens beste. Alle kanter og sømmer skjærer akkurat der de skal.

 

Claire Danes: Piercing; greit. Flådd sideflesk; da har moten rett og slett gått for langt.

 

Gwen Stefani: Motebransjen er umettelige i jakten på unge, vågale designere. Visjonæren bak denne har nettopp hatt årets beste aktivitetsdag i barnehagen.

 

Heidi Klum: Solariumsnonne. 

Jeg tror aldri jeg har sett så lite av Heidis hud på noe bilde, og griper meg i å savne den. I alle fall den som befinner seg der en kledelig utringning burde vært.

 

January Jones: Jeg synes ofte klærne hennes ser rasende ut. Men denne snodige blandingen av rockabilly og brudepikeromantikk er ganske søt når den er sint.

 

Julia Louis-Dreyfus: En ulastelig jeg-vet-hva-jeg-driver-med-look. Klassisk, tildekket, men småsensuell front. Ertende åpen rygg. Utstrålingen til én som aldri trenger å kysse først, men bare kan trippe rundt og vente til en av de mannlige gjestene snapper og kaster seg over henne. Exhibit A:

 
 

Julia Roberts: Det er såmenn en nydelig kjole. Men er det Julias nydelige kjole? Er det ikke heller kjolen til en nervøs starlet på 21 på formiddagspremiere på den nye filmen sin, der hun skal lene seg ustøtt på armen til en tredve år eldre mannlige motspiller med Clairol-hår og nyblekede tenner og myse mot blitzregnet, slik at dømmende bloggere kan plukke henne fra hverandre etterpå?

De dømmende ville antagelig likt den kjolen. Og de ville likt den på Julia hvis skjørtet hadde vært smalere og lengre.

 

Julianna Margulies: Neglisjésexy på en litt møkkete måte. Den så mer reptilaktig skimrende ut i bevegelse enn på bildene. Men hvis målet er å få elskeren din til å Clark Gable-bære deg inn på de private gemakker og ikke ut på badet, bør kanskje ikke håret ditt se ut som om du var på vei inn i dusjen i første omgang.

 

Julianne Hough: Huff, stakkars deg. Det der kan hende hvem som helst. Det hjelper visst å spise fikener, eller hoppe tau. Og ikke kle seg i en bryllupsflytemadrass.

 

Julie Bowen: Deilig friskt og og luftig sommerlig, muligens et bedre valg for strandfest på Huk enn for prisutdelingsmørket, og et brennsikkert tegn på at den fryktede choker/nøkkelhull-toppen, som var all the rage rundt millienniumsskiftet, er på vei tilbake.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg forsøkte å få det til å fungere, for uvegerlig å bli seende ut som et halsløst kvelningsoffer. Jeg har fire ubrukte Oasis-topper i kommodeskuffen på pikerommet som bevis.

 

Kate Mara: Jeg blir utslitt bare av å se på dette.

 

Kate Walsh: Når du har gått for feil utringning, feil ermer, feil farge og feil hår, kan du like gjerne distrahere omgivelsene vekk fra alt dette ved å hekte på deg en lårkyse.

 

Keke Palmer: Keke, når agenten din sa at dette var en viktig anledning til å komme ut av skallet, er det ikke sikkert det var dette han mente.

 

Kerry Washington: Ikke vær diskriminerende, nå. Kreative mennesker har til alle tider hentet inspirasjon fra naturen. Og bananer som har ligget så lenge på kjøkkenbenken at de sprekker opp er også natur.

 

 

5 kommentarer

kristin storrusten

28.08.2014 kl.09:41

Ah, nydelig.

Camilla B

02.09.2014 kl.08:39

Flådd sideflesk!!!! Ah, takk for at du kjoleblogger! Det er som julaften hver gang!

Mari

05.09.2014 kl.12:57

Dette her er virkelig noe av det morsomte jeg leser!

Kristine

06.09.2014 kl.17:46

Fantastisk! Sjekker bloggen din ca hver dag for å se om det har kommet noen nye kjolekommentarer! Dagens høydepunkt når det ligger noe nytt ute!

Ruth

18.01.2015 kl.08:50

Vær så snill, kan du ikke raljere med antrekkene fra Spellmansprisen 2014?!

Skriv en ny kommentar

ingermerete

ingermerete

35, Oslo

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er kulturjournalist, teateranmelder og filmanmelder i Dagbladet og burde egentlig være lut lei av å skrive etter endt arbeidsdag. Men den gang ei. Jo, og så har jeg mastergrad i Litteraturvitenskap med en oppgave som handlet om Homers "Iliaden". Hvilket jeg altfor sjelden får spørsmål om. Og så nås jeg på imh@dagbladet.no.

Kategorier

Arkiv

hits